wrap forel open

Een wrap van ei, ik ben fan. Je kunt er eindeloos mee varieren en de wrap volproppen met allerlei groenten. Zo heb je veel smaak, een goed vullende maaltijd en krijg je verschillende vitaminen en mineralen binnen. Lekker voor als je een dag geen zin hebt in brood, maar wel ergens in wil bijten. Voor deze wrap heb ik zelfs eigen oogst gebruikt (de sla), smaakt nog lekkerder! In mijn beleving dan…

 

 

De wrap maak je van:

1 geklutst ei
1 fijngesneden bosui
peper

Voor de vulling:

1½ eetlepel huttenkase
een paar schijfjes kokommer
paar blaadjes sla
¼ avocado
50 gram gerookte forel

wrap forel close-hazy

Bak in een koekenpan een omelet van het geklutste ei met de bosui en peper. Leg ‘m op een bord en vul met huttenkase, sla, komkommer, avocado en de forel. Doe hier alleen peper op want de forel is al erg zout. Rol ‘m op en eten maar!

En als toetje, een heerlijke smoothie van kokosmelk, banaan en pruimen. Lees hier hoe je die maakt.


A little more about Jolien...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>